NRRL Telefonitesten 2016 19-20 November

Published: Sunday, 13 November 2016

NRRL Telefonitesten 2016 19-20 November

 

Det er vinter, og med den starter vi sesongen med NRRLs Telefonitest med 3 perioder på 80 og 40m. En avslappet test hvor man skal oppnå flest mulig kontakter med flest mulig stasjoner og flest mulig bildistrikter.

Periode 1: Lørdag kl 13.00 - 15.00 UTC

Periode 2: Søndag kl 07.00 - 09.00 UTC

Periode 3: Søndag kl 13.00 - 15.00 UTC

 

 

Vi vil spesielt oppmuntre nye radioamatører som enda ikke har våget seg på dette med testkjøring tidligere til å delta, da dette er en meget avslappet og rolig test hvor alle tar hensyn til hverandre. De fleste deltar fordi det er moro og uhøytidelig test, og dette er en test både for eksperter og ferskinger

 

I hver periode skal man da altså ha flest mulig QSO og samle flest mulig bildistrikt.

 

Aktiviteten har vært utrolig god de siste årene, forholdene har endret seg til det bedre, og vi er optimister og håper på gode åpninger også på 40m og 80m.

 

Det finnes forskjellige loggprogram som brukes, primært N1MM plus logger og SD logger. Se mer om dette på Contest opplæringsidene  www.nrrlcontest.no

Her kan man få full opplæring i software og oppsett tilpasset de programmene man skulle ønske å bruke, strategi og generell opplæring.

N1MM Oppsett for Telefonitesten http://nrrlcontest.no/index.php/software/n1mm-logger/oppsett.html

SD Oppsett for generelle tester

http://nrrlcontest.no/index.php/software/sd-logger/guide/46-sd-logger-guide.html

 

Dersom noen er usikre på regler eller loggføring, så er det bare å ta kontakt med NRRL HF contest Komité LA9TY eller LB3RE via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og vi kan også bistå med oppsett av loggprogram via Teamviewer!

 

Les reglene nøye, husk innleveringsfristen er nå bare 15 dager samt at kun elektriske logger sendes til  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

·         Regler

·         Resultater

Hits: 1694