NRRL Telefonitest 18.-19. november 2017

Published: Monday, 23 October 2017

    NRRL Telefonitest 18.-19. november 2017

 

Det er vinter, og med den starter vi sesongen med NRRLs Telefonitest med 3 perioder på 80 og 40m. 

NRRLs Telefonitest er en avslappet test hvor man skal oppnå flest mulig kontakter med flest mulig stasjoner og flest mulig bildistrikter.

Periode 1: Lørdag kl 13.00 - 15.00 UTC Facebook link
Periode 2: Søndag kl 07.00 - 09.00 UTC Facebook link
Periode 3: Søndag kl 13.00 - 15.00 UTC Facebook link

Vi vil spesielt oppmuntre nye radioamatører som enda ikke har våget seg på dette med testkjøring tidligere til å delta, da dette er en meget avslappet og rolig test hvor alle tar hensyn til hverandre. De fleste deltar fordi det er moro og uhøytidelig test, og dette er en test både for eksperter og ferskinger

I hver periode skal man da altså ha flest mulig QSO og samle flest mulig bildistrikt.

Aktiviteten har vært utrolig god de siste årene, forholdene har endret seg til det bedre, og vi er optimister og håper på gode åpninger også på 40m og 80m.

Det finnes forskjellige loggprogram som brukes, primært N1MM plus logger og SD logger. Se mer om dette på Contest opplæringsidene www.nrrlcontest.no Her kan man få full opplæring i software og oppsett tilpasset de programmene man skulle ønske å bruke, strategi og generell opplæring.

Telefonitesten http://nrrlcontest.no/telefonitest/

N1MM plus logger oppsett http://nrrlcontest.no/index.php/software/n1mm-logger/oppsett/telefonitest-oppsett/120-nrrl-telefonitest-i-n1mm-logger-contestprogram.html 

SD Oppsett for generelle tester: http://nrrlcontest.no/index.php/software/sd-logger/guide/46-sd-logger-guide.html

Dersom noen er usikre på regler eller loggføring, så er det bare å ta kontakt med NRRL HF contest Komité LA9TY, LA6VQ, LB3RE via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og vi kan også bistå med oppsett av loggprogram via Teamviewer!

Les reglene nøye, husk innleveringsfristen er nå bare 15 dager samt at kun elektriske logger sendes til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Har du problemer med elektronisk logging så kan vi bistå med hjelp! 

Hits: 2646